İbn-i Rüşd Borsa İstanbul İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Çağdaş yönetim sistemleri ışığında, okul-veli-çevre işbirliği içerisinde, modern eğitim yöntem ve tekniklerini, araç ve gereçlerini kullanarak, öğrencilerimizin ve çevrenin tüm eğitim gereksinimlerini karşılayarak, emsallerimize göre çok daha kaliteli eğitim vermektir.

Misyon: Ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni gelişmiş, sorumluluk alabilen, iletişimde başarılı, bilimsel düşünebilen, araştırmacı, üretken, yaratıcı, topluma ve çevreye saygılı, mutlu olmayı bilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına sahip çıkan öğrencileri topluma kazandırmak. İlim Çin´de bile olsa araştırıp bularak toplumumuza uyarlayıp kazandırmak ve toplumu o hedefe götüren çabayı sarfetmektir.

Başarılar:

Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Öğretmen servisi bulunmamaktadır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Okulumuz 5. sınıflar 8 şube, 6. sınıflar 8 şube, 7. sınıflar 8 şube, 8. sınıflar 8 şube olmak üzere toplam 32 şube ile eğitim öğretim vermektedir. Kız Erkek sınıfları ayrıdır. Ortaokul kısmında toplam 1080 öğrenci eğitim görmektedir.
Diğer Hususlar: Okulumuzda Bilgisayar Laboratuvarı bulunmaktadır. Laboratuvarda 20+1 adet bilgisayar bulunmaktadır. Her sınıfımızda akıllı tahta ve Fatih Fiber İnternet bulunmaktadır.

Telefon - ( Okul Müdürü)

WEB - https://ibnirusdimkbiho.meb.k12.tr

Adres - TURGUT ÖZAL MAH. DERYA SOK. NO12/1 AKÇAKALE/ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :İkili Eğitim (Sabah Ortaokul, Öğleden sonra İlkokul)

Yerleşim Yeri - Turgut Özal Mah. Derya Sok. No:12/1 AKÇAKALE/ŞANLIURFA

Adres - TURGUT ÖZAL MAH. DERYA SOK. NO12/1 AKÇAKALE/ŞANLIURFA

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl merkezine uzaklık 53 km´dir. İlçe merkezindedir.